Du är så himla skön!

  • Johannesevangeliet 13:34 Ett nytt bud ger jag er, att ni skall älska varandra; ja, såsom jag har älskat er, så skall också ni älska varandra.
Alltså du är verkligen fantastisk! Du har ett värde, eller rättare sagt, du är ovärderlig! Anledningen är att du inte är en slumpklump av materia, utan du är designad. Designad av THE creator. Han som har skapat allt har lagt ner tid på att skapa just dig! Han har kombinerat alla dina personlighetsdrag så att ingen är som du. Det innebär att du är unik! Av 6000000000 människor på jorden så finns det inte en enda som är som du!

Försök aldrig att vara någon annan. Jag vet att det är lätt att se upp till någon och vilja vara som den, men den personen har också problem och saker som den saknar i sitt liv. Satsa på att vara dig själv i alla lägen (ja, det inkluderar skolan) och utveckla din personlighet!
Gud älskar sin skapelse, han älskar DIG så otroligt mycket. Han är inte en sträng gubbe långt borta på ett moln som dömer dig för allt du gör, han är en kärleksfull far. Du är hans glädje och han älskar att se dig utvecklas. Och han älskar ömsesidig kärlek. Din kärlek till honom och till andra människor.

En värld fylld av kärlek är en felfri värld.
#1 - - Katarina:

Så sant!



:'>