Italy & The Alps!

  • Rom 8:1-6 "De människor som lever i gemenskap med Jesus Kristus blir alltså inte dömda av Gud till att dö. Kraften hos Guds Ande, som ger oss liv i gemenskap med Jesus Kristus, har ju gjort oss fria ifrån syndens lag som leder till döden. Den lag Gud gav oss genom Mose kunde inte rädda oss från synden på grund av vår mänskliga natur, och därför fick Gud själv gripa in. Han sände sin egen son och lät honom bli lik en syndig människa, för att han skulle offra sitt liv och ta straffet för våra synder. Och genom detta miste synden sin makt över vår mänskliga natur. Därför kan vi nu, precis som Guds lag kräver, vara skuldfria inför Gud, om vi istället för att styras av vår mänskliga natur låter Guds Ande styra oss.
    De som styrs av sin mänskliga natur tänker på sådant som tilfredsställer den mänskliga naturen, men de som styrs av Guds Ande tänker på sådant som tillfredsställer Gud. Om den mänskliga naturen får styra våra tankar, leder det till döden. Men om Guds Ande får styra våra tankar leder det till liv och frid."
Nu är vi hemkomna efter en liten resa till Alperna i Italien! Vi var på ett läger där med KRIK (Kristen Idrottskontakt), riktigt kul var det! Har haft paus nu på bloggen eftersom jag rest så mycket och inte haft bra tillgång till internet, men nu ska jag vara hemma framöver och uppdatera bloggen lite oftare!
 
Ikväll är ni välkomna till Pingstkyrkan på Artillerig. 4 i Östersund där jag och Daniel ska berätta om vad Gud har gjort i våra liv och lite vad som hänt under det senaste året!
Gustav & Daniel
Jag utanför en sjukt häftig kyrka i Milano
Det snöade över 50cm på endag! Episk skidåkning!